‘Pianoschool Matthijs’ geeft pianolessen op de maandag en woensdag aan leerlingen met een vast abonnement. Een compleet lesseizoen loopt van september tot aan de zomervakantie. Het huidige lesseizoen 2023-2024 is dus reeds begonnen. Toch is het mogelijk om, mits er een plek vrij is, halverwege het lesjaar in te stromen. Een vrije lestijd ontstaat soms wanneer leerling of leraar er achter komen dat de leerling toch niet genoeg affiniteit met de piano heeft om de lessen voort te zetten.

Momenteel zijn er nog 3 plekken vrij voor leerlingen tussen de 7 en 21 jaar oud. Leerlingen met meer ervaring krijgen voorrang. Maar ook beginners zijn welkom om het piano spelen uit te proberen. Stuur een mailtje om een proefles aan te vragen.

 

  • Maandagen 17:00-17:30
  • Maandagen 18:00-18:30
  • Woensdagen 19:45-20:30

Ben jij geïnteresseerd in een proefles maar is er geen plek meer beschikbaar? Stuur dan alsnog een email met je naam, leeftijd en mate van ervaring, dan zet ik je op de wachtlijst voor een proefles. Hoe meer animo voor de lessen, hoe meer groei er in de lesschool zit en dus ook kans op extra pianoleraren.

Heb je een proefles gehad en wil je een abonnement? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur deze op naar info@mattdaniel.nl